Het bedrijf eMTe schilders

EMTe schilders Zoetermeer: Diversen Schilderwerken sinds 1988!
Sinds 1988 heeft MIT & van der Veer, voortgezet onder eMTe Schilders Zoetermeer kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals woningen, flatgebouwen, Vereniging van Eigenaren. Maar ook voor Calvé, ING bank, Holland Internationaal, gemeente Zoetermeer en verschillende ambassades hebben wij gewerkt.

De tijden veranderen, eMTe echter niet… Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we zelfs beter geworden. Wij bieden nu  naast schilderwerkzaamheden ook houtrot herstel, deelvervangingen e.d. aan, wij kunnen dus een uitgebreid onderhoud aanbieden. De kwaliteit was goed in 1988, anno 2015 is het beter.

Samen met gerenomeerde verfleveranciers staan wij borg voor vakkundig onderhoud voor elk project, met vanzelf de bijbehorende garanties.
Voor elk project apart  zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt eMTe een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en onderhoud, in woningbouw en utiliteitsbouw.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij eMTe zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Neem vrijblijvend contact op met eMTe schilders Zoetermeer