Actueel

Het is lente, en eMTe is volop bezig met buiten- en binnenwerk, nog niet is de portefeuille helemaal gevuld. Wel al veel leuke opdrachten binnen gehaald. Nu de zon weer schijnt, wordt het weer leuk om buitenwerken te doen. Neem contact op voor een vrijblijvende scherpe offerte, zeker nu de BTW 6% is voor de woningen ouder dan 2 jaar!!!

Wanneer kunnen we buiten schilderen? Minimaal 4 graden, de regen moet graag in de nacht vallen, liever geen wind, dan kunnen wij voor mooi en goed schilderwerk zorgen.

Wij werken uitsluitend met de producten van Sikkens. Deze zijn verbeterd en aangepast volgens de nieuwe VOC2010 normen.

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

asy- repair houtrotherstel
Na de vernieuwde cursus te hebben doorlopen van easy-repair, met het behaalde diploma, zijn we nu een gediplomeerd bedrijf voor houtrotherstel werkzaamheden. Ook deze periode veel problemen opgelost in o/a Capelle aan den IJssel.
Wij vervangen onder anderen delen van kozijnen, zijwangen van dakkapels, deelvervangingen en ook pastareparaties, ook herstellen wij de openstaande verbindingen.

Nu ook door ons te leveren en aan te brengen
eMTe kan nu ook samen met de firma Intervos meer dan 100 soorten structuurvlies behang leveren en aanbrengen, de rollen zijn 1 meter breed, met een vrijwel perfect sluitende aansluiting tussen de banen, en dus de helft minder naden, u kunt het daarna in elke kleur schilderen die u mooi

Martin Tebbens