Activiteiten eMTe schilders Zoetermeer

eMTe kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Schilder- en onderhoudswerk, Behangen en wandafwerking, restauraties en renovaties, decoratie- en spuittechnieken, beton- en houtrotherstel en anti- graffiti

Schilder- en onderhoudswerk
woningDit doen we al vanaf 1988 en daarvoor kunnen we u verwijzen naar meerdere projecten, zoals woningbouw van zowel particulieren als Verenigingen van Eigenaren, nieuwbouw projecten, en fabrieken.

 

 

 

Behangen en wandafwerking
zolderVan behang tot en met wandweefsel, wij verzorgen dit voor elk project of het nu bestaande woningen zijn, nieuwbouw of fabrieken, precies zoals u het wenst.

 

 

 

Restauraties en renovaties
kwastHet echte werk van monumentale panden, boerderijen en musea, daarvoor kunnen we u verwijzen naar projecten als bijvoorbeeld het stadsmuseum van Zoetermeer.

 

 

Decoratie- en spuittechnieken
spuittechniekVan moderne afwerking, zoals structuurvezelbehang, glasweefsel voor plafonds, marmer-imitaties tot en met fijne structuurverf, er is meer mogelijk dan u denkt.
    

 

 

Beton- en houtrotherstel
houtrotVoor het herstellen van betonrot, dillitatievoegen, coaten van vloeren samen met een technisch advies maken wij het voor jaren weer in orde.
Voor houtrot werken wij met Window Care, ook deelvervangingen in kozijnen en stijlen renoveren wij op een deskundige manier.

Martin Tebbens